Ontwikkeladvies

Ontwikkelingen gaan zo snel, hoe ziet mijn werk er over 5 jaar uit? Ik zou wel eens iets anders willen in mijn werk, maar ik weet niet wat? Kan of wil ik dit werk nog wel blijven doen? Bied ik nog voldoende meerwaarde voor de organisatie waarvoor ik werk? Zit ik niet al te lang bij deze werkgever? Krijg ik nog voldoende energie van het werk dat ik doe? Welk soort werk zou op dit moment mij misschien wel beter passen, en welke kansen heb ik daarbij? Misschien wil ik wel eens iets voor mezelf beginnen? Is mijn balans privé-werk nog in orde? Kortom vragen die gericht zijn op jouw blijvende inzetbaarheid en vitaliteit voor de toekomst.

Het is goed om af en toe eens stil te staan bij je loopbaan. Ook als je het nog prima naar je zin hebt in je werk. Hierover ga ik graag met je in gesprek. Jouw ambities, drijfveren en talenten staan hierbij centraal. Samen met jou kijk ik naar het verleden en toekomst. Welke groei heb je doorgemaakt. Waar sta je nu? Welke wensen en doelen stel je voor de toekomst? Op welke wijze denk je hier invulling aan te gaan geven?
In dit traject bied ik een luisterend oor. Ik help jou om meer vat te krijgen op je huidige situatie en onderzoek samen met je toekomstige mogelijkheden. Als resultaat heb je jouw persoonlijk ontwikkelplan. Je kunt hiermee verder en de juiste keuzes maken en acties ondernemen. 

Op basis van het intakegesprek maken we samen jouw programma op maat. Globaal ziet dit er als volgt uit: 

  • Intakegesprek waarin jouw loopbaanvragen helder worden
  • 3 aanvullende gesprekken
  • Vragenlijsten en testen tussen de gesprekken door
  • Schriftelijk ontwikkeladvies